Delta på Viktkontrollmaraton

En maraton låter kämpigt. Ja, livet kan vara kämpigt, men att vara i bra form, att ha en bra hälsa och att leva ett hälsosamt aktivt liv är faktiskt en lång maraton som ska pågå hela livet. Det är inte en kort sprint som man ägnar sig åt en kort stund.

Testa med 10 roliga effektiva dagar online

För att göra det enkelt delar vi upp vår maration i etapper på 10 roliga enkla effektiva dagar. På 10 dagar kommer du få fantastiska resultat. Du kommer att lära dig de grundläggande principer du behöver följa för att uppnå en god hälsa och komma i bra form.

 

Vad händer efter 10 dagar?

Under dessa 10 dagar kommer du att få ett resutat som gör dig mer medveten om hur enkelt det kan vara att komma i bättre form. Det kommer att motivera dig att fortsätta ditt livslånga maratonlopp och motivera dig att fortsätta på den inslagna vägen som leder mot bättre hälsa, mer energi och en bättre livsstil.

Anmäl ditt intresse snarast här på sidan

När du anmält dig får du se en informationsfilm. Om du efter den beslutar att delta får du besked om när nästa grupp du kan delta i startar.

Starta ditt maraton med 10 roliga dagar online

 

Med vänlig hälsning
Katariina & Jan Christensen

Se vår 12 minuter informationsvideo

Fyll i formuläret så kommer du vidare till vår informationsvideo.

Det är viktigt att du fyller i vem som hänvisade dig till den här sidan. 
Fick du sidan av mig skriver du mitt namn. Var det någon annan som skickade dig sidan så skriver du personens namn i fältet INVITERAD av.
Du får gärna rekommendera detta för en vän eller flera vänner om du vill. Skicka då sidan till dem. Då skriver de att de är refererade av dig. 

OBS! Du förbinder dig inte vid något 
Det enda som händer är att du direkt kommer vidare till vår informationsvideo på 12 minuter. När du sett den bestämmer du dig för om du vill delta eller inte.

Klicka här för att läsa om hur denna sida uppfyller GDPR's regler för personvärn.